1 Mart İtibariyle Zaman Çizelgemiz ve Dikkat Edilecek Hususlar

1 Mart 2021 Pazartesi günü yüz yüze eğitim seyreltilmiş olarak iki grup halinde başlayacaktır. Gruplar ilk dönemki gibi pazartesi salı grubu ve perşembe cuma grubu olacak şekilde planlanacaktır.  Dersler çizelgedeki gibi 9.00'dan itibaren kademeli şekilde başlayacak ve 30 dakika, teneffüsler 10 dakika olacak, öğrencilerimiz öğretmeni ile beraber planlanan alanlarda teneffüs yapacaklardır. Derslerde ve teneffüslerde maske ve mesafe kuralına dikkat edilecektir. Öğrencide veya ailesinde herhangi bir rahatsızlık söz konusu ise kesinlikle  okula gönderilmemesi gerekmektedir. Kantinimiz açık olacaktır. Servis kullanmak isteyen velilerimiz okul açıldığında servis bürosu ile görüşebilirler. Pazartesi günü 08.45'te 4. sınıf ve 8. sınıf öğrencileri ile İstiklal Marşı Töreni yapılacaktır.

1 Mart 2021 Pazartesi günü yüz yüze eğitim seyreltilmiş olarak iki grup halinde başlayacaktır. Gruplar ilk dönemki gibi pazartesi salı grubu ve perşembe cuma grubu olacak şekilde planlanacaktır. Dersler çizelgedeki gibi 9.00'dan itibaren kademeli şekilde başlayacak ve 30 dakika, tenefüslerse 10 dakika olacak, öğrencilerimiz öğretmeni ile beraber planlanan alanlarda tenefüs yapacaklardır. Derslerde ve tenefüslerde maske ve mesafe kuralına dikkat edilecektir. Öğrencide veya ailede herhangi bir rahatsızlık söz konusu ise kesinlikle okula gönderilmemesi gerekir. Kantinimiz açık olacaktır. Servis kullanmak isteyen velilerimiz okul açıldığında servis bürosu ile görüşebilirler. Pazartesi günü 08.45' te 4. sınıf ve 8. sınıf öğrencileri ile İstiklal Marşı töreni yapılacaktır.