E- Twinning STEM and Bridges ( Stem ve Köprüler) Projemiz

Proje katılımcıları, yaşadıkları yerdeki köprülerin tarihi önemi, yapımında kullanılan mühendislik hesapları, kullanılan teknoloji, dönemin tasarımı ve mimarisi, kullanım amacı, köprü estetiği, köprüde kullanılan malzemeler gibi birçok konuda etkinlikler hazırlayacak. köprünün planlanmasından tamamlanmasına kadar geçen sürede inşaat ve desteklenen meslekler. Bu konular afiş, kolaj, kısa film ve belgesel, resim, çizim ve fotoğraflarda somutlaştırılacaktır. Etkinliklerde öğrencilerden geri dönüştürülmüş malzemeler ve günlük yaşamda kullanılan malzeme kaynakları ile köprüler kurmaları ve motive edici geziler yapmaları istenmektedir. Öğrencilerin köprülerin yapım aşamalarını ve amaçlarını öğrenmeleri, gözlemlerini arttırmaları, dinleme ve sunum becerileri ve analiz becerileri kazandırmaktır. kültürel, bilimsel, tarihi ve coğrafi öneme sahip bölgelerde yaşayan ve aktif olarak katılmak isteyenler projemizde yer alacaktır.

Proje ortaklarımız; Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Polonya, Portekiz.

29-05-2023ttps://school-education.ec.europa.eu/tr/etwinning/projects/stem-and-bridges29-05-202329-05-202329-05-202329-05-202329-05-202329-05-202329-05-2023