Okulumuz Hakkında

0212-560-53-96
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çokiyibilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiyenin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizin; bilgili, problem çözme becerileri gelişmiş, dürüst,sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan anlayan, Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (8 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Bakırköy ilçe merkezine 1,5 km mesafede.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taban-Tavan Puan Bilgileri