İSTANBUL / BAKIRKÖY - 60 Yıl Ataköy İlkokulu

0212-560-53-96
Kilitbahir Sok. No. 6 Ataköy 4. Kısım Bakırköy /İstanbul
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çokiyibilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiyenin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, problem çözme becerileri gelişmiş, dürüst,sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan anlayan, Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :Tamgün Eğitim yapılmaktadır.
Doğalgaz
Ulaşım
Bakırköy merkezden kalkan Bakırköy-Ataköy dolmuşları ve Taksim´den kalkan 71-T Ataköy-Taksim otobüsleri ile 4.Kısım Çarşı durağında inerek ulaşılabilir.